Срещата, която промени живота на едно момченце (видео)

18 юни 2017

Те са другари по съдба. И двамата страдат от витилиго. Това е е кожно заболяване, при което меланинът в кожата се разрушава и тя се покрива с бели петна. Научете тази невероятна история, която докосна сърцата на толкова много хора, имащи същия тежък проблем.

Картър е 8-годишно момченце от Арканзас, което се бори с това заболяване, откакто се помни. Заради характера на болестта, неговата кожа е на по-светли петна и това го кара да изглежда доста по-различен от връстниците му.

Именно заради необичайния си външен вид момченцето се притеснявало да общува пълноценно и да води нормален живот. Всичко това се променило, когато той се запознал с 13-годишният лабрадор Ралди.

060917d658dae7823a2fb4

Щастливият Картът с Ралди / снимка: popsugar.com

Ралди също има витилиго, заради което има големи бели петна около очите си. Покрай тази своя особеност обаче той бързо се прочува и се превръща в Интернет звезда. Именно така успява да го намери майката на Картър и да уреди среща на сина си с него.

Преди Картър да се види с Ралди той мразел лицето си. Когато обаче вижда лабрадора, много се развълнувал, че животно с неговия проблем е толкова известно и обичано от хората.

Той осъзнал, че да си различен може да бъде и много прекрасно и погледнал на себе си от съвсем друг ъгъл. Сега е много по-щастлив, уверен и спокоен, разказва майката на Картър.

текст: Кристина Черникова

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)