Сръбската топ DJ Kristina Lalic пристига в София в Temá Music Club

Сръбската топ DJ Kristina Lalic пристига в София в Temá Music Club

16 януари 2015

Първият гиг на Kristina Lalic за 2015 г. е на 16 януари, петък в София, в Temá Music Club. Съпорт зад пулта ще дадат още Birben, Vladin и Ziggy,  а BD и SAJET ще бъдат във Future Box.

Kristina Lalic е родена през 1981г. в Канада, откъдето се премества в Белград. Музиката е страстта на живота й още от дете. Родена е в семейство на музиканти и тийнейджърските й години преминават през класическа музика, поп, рок до хаус. Като дете Kristina учи пиано, балет и пее дори в хор. През 1997 тя се влюбва в клубната сцена и електронния саунд и самата тя решава да стане DJ и музикален продуцент.

Сръбската топ DJ Kristina Lalic пристига в София  в Temá Music Club

Освен като директор „Продукция“ в телевизията, Кристина започва да работи и като звуков техник и музикален редактор на регионална радиостанция. През септември 2005 г. тя става автор и водещ на „Belgrade Clubbing“ - шоу представяне за различни жанрове на електронната музика, интервюта с различни диджеи и продуценти и информация за клубния живот в Белград. Топ диджейката е пускала и на Dance Arena на Exit Festival, съорганизирала е десетки партита и фестивали. Сега има всеки месец свое шоу – “Essential Mix Session”. Кристина е работила с диджеи и продуценти като Machine, Salar, Steffen Baumann, Ambivalent, Matt Hardinge, Shinedoe, Anja Schneider, а първата й колаборация е с френския диджей и продуцент – Rod Debyser през 2008г. На 16 януари входът до 00:00 е свободен.

След обещаващия петък, Deep & Tech House от GUDEL и Soulful House от MURT очакват феновете на 17 януари в Temá Music Club. Музиката на добре познатите на софийската ъндърграунд сцена артисти варира от nu jazz, funk, broken beat, disco до deep, vocal house и tech house, затова и тази събота ще бъде повече от зареждаща, а и няма вход. Flashmedia Network отново е ексклузивен партньор на събитията и ще направи съпричастни всички фенове на електронната музика с два парти клипа.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)