Сръбски фризьор стана хит преди Мондиала (видео)

08 юни 2018

Сръбският фризьор Марио Хвала от Нови Сад стана истински хит преди началото на световното първенство в Русия. Клиентите му се множат всеки ден, защото той предлага специална услугa в салона си – прическа с образа на футболна звезда. Хвала се доказа не само като добър в подстригването, но и в рисуването с бръснач в ръка. Той може да направи истинска татуировка на главата на всеки мъж. Коафьорът създаде уникална прическа с перфектен образ на Кристиано Роналдо върху косата на клиент.

Хвала практикува изкуството на „татуировките за коса” през последните девет години и планира да направи повече такива с образи на футболни звезди през следващите седмици, точно навреме за Световното първенство в Русия.

„Както всички знаем, Световното първенство е на път да започне, така че тази година сръбските фенове ще бъдат най-оригиналните в историята и ще се появят с портретите на известни футболни звезди”, коментира Марио.

Всяка подобна подстрижа отнема между 3 и 6 часа, за да бъде завършена. За атмосферата и за развличане на клиентите в студиото на Хвала допринася и танцьорка на пилон, облечена в много минималистична версия на традиционна руска носия.

по материали на: sportal.bg, vesti.bg

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)