"Money Monster" - Red Carpet Arrivals - The 69th Annual Cannes Film Festival

Световните медии потвърдиха, че Амал и Джордж Клуни очакват близнаци през юни

10 февруари 2017

С появата на първите снимки на бременната Амал Клуни журналистите постоянно се опитват да разберат подробности за новия период в живота на известната двойка, и ето – вече някои факти се изясниха.

 

Днес световните медии публикуваха нови доказателства, че Джордж Клуни ще стане баща на две деца. Водещата на шоуто The Talk по CBS – Джули Чен заяви:

Честито на Джордж и Амал Клуни! Ние получихме потвърждение, че 55-годишният актьор и 39-годишната му съпруга са в очакване на близнаци. Бихме искали да Ви кажем нещо абсолютно ново: децата ще се родят през юни.

 

В по-ранни интервюта холивудският актьор призна, че срещата с Амал е променила много живота му. И двамата са се опитали да не се разделят за дълго време, за да запазят брака си здрав и щастлив. Наскоро, вътрешни лица заявиха, че новината за предстоящата поява на син и дъщеря е била изненада за двойката:

 

Когато Джордж и Амал научиха, че ще имат близнаците бяха много изненадани и малко уплашени, защото и двамата смятаха, че едно дете е достатъчно. Няколко месеца не можеха да повярват. Сега, те са много щастливи.

Premiere Of Warner Bros. Pictures' "Our Brand Is Crisis" - Arrivals

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)