Viber5-videocalls

Става ли платен Viber за потребителите в България?!

16 януари 2016

Съобщение на един от най-използваните месинджъри у нас - Viber предизвика масов смут сред потребителите в България преди часове. То гласеше, че използването на услугата ще започне да се таксува от тази неделя (17 януари).

След справка с пресцентъра на компанията у нас, оттам успокоиха всички, че става дума за spam message, чието съдържание не е изпращано от тях. „Услугите на Viber са безплатни и ще останат такива“, съобщиха от пресцентъра на компанията. Те допълниха, че „приложението ще продължи да позволява на всички хора по света да комуникират свободно един с друг, без да заплащат каквато и да е цена“.

viber

Както е известно, съобщенията, обажданията, играенето на игри и споделянето на съдържание чрез Viber с приятели и семейство е неограничено в целия свят. „Потребителите могат спокойно да продължат да се радват на безплатно приложение за комуникация и за напред“, категорични са от Viber.

Колкото до фалшивото съобщение, то подканваше получателите да разпространят информацията до своите контакти, за да запазят безплатните услуги на приложението, за да не бъдат таксувани по 0,01 евро за съобщение.

Снимки: Thenextweb

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)