IMG_21421

Стажант-репортерката на In LIFE TV Деси Барбукова с награда от първият ББББ

23 октомври 2016

Провел се под мотото на успеха, балът даде увереност на българския елит за прекрасни отношения с британския му еквивалент. Дни преди заминаването си за Лондон, Лорд Евгени Минчев сподели пред камерата на In LIFE своите очаквания за бала. Те не само се оправдаха, но и бяха надминати.
Престижния частен клуб The Lansdowne Club, ситуиран в  Mayfair в британската столица бе домакин на бала. 

IMG_20824

Руската принцеса Олга Романова бе почетен гост на вечерта, а Виктория – дъщерята на Клайв Крисчън, създал най-скъпия парфюм на света, бе бизнес кралицата на събитието. Тя предостави два от тях, за да се разиграят на търг, в полза на Британския Кралски Легион.

IMG_20925

Принцеса Олга Романова и Лорд Евгени Минчев

Ние In LIFE с особена гордост споделяме, че нашата стажант – репортерка Деси Барбукова, която живее и следва „ПР и Бизнес комуникации“ на Острова, бе удостоена с награда за принос в британско-българските артистични взаимоотношения. Тя получи насърчителен приз за най-талантлива българка, обучаваща се в Англия. Деси сподели, че този приз е предизвикателство за нея да продължи да рисува. Младата авторка има вече две самостоятелни изложби зад гърба си – в Международната банка за инвестиции в Люксембург и в София. Предстои изложба и в Лондон – проект, върху който тя работи усилено.

IMG_21131

Деси Барбукова с награда за принос към британско-българските артистични връзки

Бизнесдамата Мирела Ненчова бе най-активна в наддаването и съответно спечели един парфюм и копринен шал с макове. Племеникът на президента Рузвелт сър Тобиас Кларк също сподели това чудесно събитие, бивайки обграден от лейди Карол Кафин и Тим Кагни- секретар на клуба- домакин. Актьорът Гай Сайнър, познат от сериала Ало-Ало в ролята на лейтенант Грубър, също беше част от елитното множество.

IMG_20950

Лорд Евгени Минчев

Ансамбъл Фолклорна магия разплаката присъстващите с изпълненията . На снимката с организатора на бала лорд Евгени Минчев и племеника на Рузвелт сър Тобиас Кларк.

IMG_21067

Той споделяше маса Her Majesty с бизнесдамите Камелия Терзийска, Силвия Шонлебе, Славка Занева и дизайнерката на бижута Велислава Каймаканова. Младият актьор Йоан Карамфилов водеше  вечерта на брилянтен английски, насърчаван от организаторът и домакин на бала лорд Евгени Минчев.

IMG_20932

Мирела Ненчова

Българската формация Фолклорна магия вдигна всички гости на крака със своите изпълнения, а „Хей, поле широко“ и „Хубава си, моя горо“ просълзиха всички присъстващи. В рамките на бала бяха раздадени награди за приятелство с България, като една от тях отиде при британския бизнесмен Филип Мосимън, чиято компания владее световния кетеринг. Неговият едноименен частен клуб обслужва кралското семейство. Мосимън се прочуха и с организацията на сватбата на Уилям и Кейт, както и Диамантения юбилей на Кралицата.

Деси Тенекеджиева

Деси Тенекеджиева

Частен съдебен изпълнител Стефан Петров, бизнесмените Бисер Варчев и Кирил Клатуров бяха обградени от последната реколта Мис Великобритания Вселена  представени на вечерта от топ моделът Грейл Ливай. Пианистът Дамян Туджаров откри вечерта с Шопенов интеграл а прочутият британски церемониал майстор Алън Миат чийто образ краси летище Хитроу, представи последователно изпълнителите Деси Тенекеджиева, Lawreigna и Джони Мак.

IMG_21024

Търговският мениджър на диамантения спонсор Рефан- Велина Евтимова беше една от най-стилните дами на вечерта. Очакваме при порвата си среща пред нашите микрофони, след  като се завърне в България Евгени Минчев да разкаже за повече подробности от вечерта, а от нашата стажант репортерка Деси Барбукова или Дейзи, както всички я наричат – нови интересни статии.

снимки: Владимир Нешков

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)