20190120-cam-1

Станаха известни подробности около раждането на дъщерята на Камеран Диас и Бенджи Мадън

20 януари 2020

В началото на януари стана известно, че 47-годишната Камерън Диас и 40-годишният й съпруг Бенджи Мадън за първи път ставаха родители. Самата звездна двойка съобщи за това щастливо събитие в профилите си в Instagram и в същото време поясни, че по всякакъв начин ще защити новородената дъщеря от вниманието на пресата. Камерън и Бенджи казаха само, че са нарекли момичето Радикс и признаха, че тя е „наистина много сладка“.
Е да, но любопитството на медиите остана твърде назодоволено и ето, че онзи ден американското издание  The Blast сподели изключителна информация: таблоидът има снимка на свидетелството за раждане на Радикс, от което следва, че бебето е родено на 30 декември 2019 г. в частния медицински център Cedars-Sinai, разположен в Бевърли Гроув.
Кэмерон Диас и Бенджи Мэдден
В атестата за раждане на момичето също се посочва средното й име, Chloe Wildflower. Много фенове веднага решиха, че Камерън е кръстила бебето в чест на близката си приятелка Дрю Баримор. Факт е, че през 2015 г. Дрю, която Диас многократно наричаше „сестра“ в интервютата си, пусна автобиография, наречена Wildflower, което на английски означава „див цвят“.
Интересно е, че колоната „биологична майка“ в документа е скрита поради съображения за поверителност, докато колоната „отношение към детето“ указва пълномощно, което се превежда като „споразумение“. Всичко това косвено потвърждава слуховете, че бебето се е родило с помощта на сурогатна майка.

Наскоро близки на звездната двойка разказаха как животът на Камерън и Бенджи се променил след раждането на бебето. Източници, близки до двойката, признаха, че Диас е много щастлива и иска да прекара всяка секунда с дъщеря си. Актрисата дори отказала услугите на бавачка и поела изцяло грижите за бебето.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)