20201301-milner-post

Стана известно името на руския олигарх, който приюти Меган Маркъл и принц Хари

13 януари 2020

Както знаете, 35-годишният принц Хари и 38-годишната Меган Маркъл заедно с осеммесечния си син Арчи прекараха коледните празници в Канада, след което неочаквано обявиха желанието си да се откажат от официалните си кралски задължения. Медиите показват все повече и повече подробности за техните канадски празници. Според британския вестник The Times, херцогът и херцогинята на Съсекс празнували Нова година и Коледа в имението Mille Fleurs, разположено в затворена зона на остров Ванкувър. Пресата предполага, че собственикът на тази къща с гледка към морето  е 58-годишният руско-израелски милиардер Юрий Милнър.
Меган Маркл и принц Гарри
Британското кралско семейство отказа да каже името на човека, който предостави на Меган и Хари къща по време на празниците. Личностите на собствениците на имоти в затворен район на остров Ванкувър изобщо не са разкрити.  Източници, близки до предприемача мълчат.
Юлия и Юрий Мильнер
Според някои съобщения 70-годишният канадски продуцент Дейвид Фостър запознал Меган и Хари с предполагаемия собственик на Мил Фльорс. Фостър е женен за 35-годишната певица Катрин Макфи, училищна приятелка на Меган Маркъл.

Юрий Мильнер

Юрий Милнер

spletnik.ru

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)