Стана Катич от „Касъл“ е звездата в първия чужд сериал, изцяло заснет в България (видео)

05 октомври 2017

Ако името „Стана Катич“ ви говори достатъчно, то вероятно сте сред феновете на популярния крими сериал „Касъл“. Говорейки за сериали в този жанр обаче, днес ни се иска да ви разкажем за най-новото предложение на Sony Pictures Television, в което чаровната сърбо-хърватка участва и това е ТВ продукцията „Забравена“ (с оригинално заглавие Absentia).

Снимка: AXN

Снимка: AXN

Сагата е любопитна за българските киномани не само заради безспорно високото си качество, но и заради факта, че е първият чуждестранен сериал, изцяло заснет на родна територия.

Сюжетът разказва за агента на ФР Емили Бърн (Стана Катич), която по време на разследване на сериен убиец в Бостън, изчезва безследно и скоро е обявена за мъртва. Шест години по-късно тя е открита в изоставена хижа в гората, без каквито и да е спомени какво точно се е случило с нея. Завръщайки се у дома, Емили установява, че съпругът й е женен повторно, а синът й дори не я помни и счита мащехата си за своя майка. Така тя е поставена пред ребуса едновременно да възвърне паметта си, разследвайки наново серийните убийства и да си върне обичта на семейството.

Емили в момента на спасението й след 6 години мъчения/снимка: AXN

Емили в момента на спасението й след 6 години мъчения/снимка: AXN

Kакто можем да очакваме от филми, снимани в България, в някои от второстепенните роли откриваме и добре познати лица от родната кино и театрална сцена като Снежана Макавеева, Борислава Стратиева, Александър Алексиев и др. Иначе Стана Катич е не само изпълнител на главната роля в сериала, но също така и изпълнителен продуцент, който участва в разработването на историята, написването и монтажа на епизодите.

Снимка: AXN

Снимка: AXN

Всичките 10 серии са заснети в България, като за снимките звездата идва за втори път у нас. В периода тук, тя успява да пусне някоя и друга снимка от Националния археологически музей, крепостта Кракра в Перник и т.н., а веднъж дори споделя, че изключително харесва българите, тъй като са много „доброжелателни и прекрасни хора“. В случай, че сме грабнали любопитството ви, „Забравена“ вече се върти и в родния ефир, по канал AXN.

Снимка: AXN

Снимка: AXN

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)