Стана Катич от „Касъл“ и „Забравена“: България е много красива страна

22 октомври 2017

Звездата от популярния криминален сериал „Касъл“ и главна героиня в най-новата хитова серийна продукция „Забравена“ Стана Катич разкри впечатленията си от България. Чаровната актриса прекара няколко месеца у нас за снимките на „Забравена“ (Absentia) – първият чуждестранен телевизионен сериал, изцяло заснет на родна почва.

Снимка: AXN

Снимка: AXN

В него, тя е в персонажа на агента на ФБР Емили Бърн, която е открита жива шест години след отвличането си, когато абсолютно всички я считат за отдавна загинала. След „възраждането си“, тя не просто трябва да се бори да си върне съпруга и детето си, които имат нов живот с друга жена, а и да разкрие серийния убиец, стоящ зад изчезването й.

„Въпреки, че беше по средата на зимата и студът създаде дискомфорт на доста от колегите, беше много красиво. Не мога да не отлича и екипа от българска страна – изключителни професионалисти с богат опит, за които всъщност малко хора знаят. Беше изненадащо да разбера, че стоят зад някои от най-популярните екшън филми по света за последните 10-15 години. Вълнуващо е да видиш тази съвършено смазана машина, в която всички се познават помежду си, което пък те оставя с усещането, че влизаш в едно сплотено семейство, посрещащо те с отворени обятия“, коментира Катич в интервю за „Монитор“.

Снимка: AXN

Снимка: AXN

В драмата участват и някои български актьори, сред които младите надежди на българското кино Снежана Макавеева („Под прикритие“) и Борислава Стратиева, а самият сериал вече може да гледате и в родния ефир.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)