Стани Богат с Мишо Билалов

„Стани Богат“ не просъществува дълго и по БНТ

14 август 2019

Новият генерален директор на БНТ Емил Кошлуков показа още от самото начало на встъпването си в длъжност, че смята да управлява Националната медия с твърда ръка. Вече са ясни и първите промени в програмната схема, от които пострадаха две от иначе популярните предавания – външните продукции „Стани Богат“ и „Спортисимо“.

В изявление до пресата, от БНТ обявиха, че „Стани Богат“ пада от ефира след по-малко от година излъчване. Причините – недостатъчен рейтинг (особено на фона на изявите му в конкурентната Нова ТВ преди време) с новия водещ – Михаил Билалов и по-сериозния довод – твърде скъпата му цена (по непотвърдена информация, 4,4 млн. лева на сезон).

Мишо Билалов така и не успя да догони легендарния статут на Ники Кънчев в предаването.

Мишо Билалов така и не успя да догони легендарния статут на Ники Кънчев в предаването.

Все пак от шоуто ще бъдат излъчени оставащите, вече заснети епизоди от настоящия сезон, преди излъчването да бъде официално прекратено.

От схемата пада и спортната викторина „Спортисимо“, която се водеще от бившата „Мис България“ Славена Вътова. Оцелява единствено готварското предаване „Бързо, лесно, вкусно“ и то при намалена наполовина цена за един брой. От БНТ обявиха още, че съкращават финансирането наполовина, за да могат да балансират бюджета си.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)