20187766_10210023844093994_1677671462_n

Стефано Габана направи реклама на българска модна марка

20 юли 2017

Гурото на италианската мода и съосновател на световноизвестния бранд Dolce & Gabbana – Стефано Габана публикува в профила си в instagram няколко снимки на популярната модна марка у нас – Laleto, чието рекламно лице е Николета Лозанова. Макар поводът за публикацията да е негативен, показвайки, че принтовете на Laleto са изцяло вдъхновени и изкопирани от неговите оригинали, все пак със споделянето на кадрите той направи реклама пред цял един милион свои последователи в социалната мрежа.
стефано_габана
При това публикациите му в опцията „дейли“, бяха цели три, като на една от тях е самата Николета Лозанова, която Стефано неколкократно е обличал със своите шедьоври и редовно следи изявите й. Именно така е стигнал и до своя побългарен модел, който за разлика от космическите суми на неговите маркови дрехи, копието на Laleto e напълно достъпно едва за 30 лв.
габана-лалето1
Относно скандалния казус, Николета лично обяснява на Стефано, че той е идол на всички български дизайнери. На този етап Laleto, които имат във facebook над половин милион последователи на този етап остават без коментар по темата.
габана-лалето

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)