Снимка: Love Theater.bg

Стефан Данаилов в кома, откриха му и рак в белия дроб

08 ноември 2019

Прогнозите за състоянието на филмовата легенда Стефан Данаилов не са никак оптимистични, разкри племенницата на актьора Росица Обрешкова. Бате Ламбо отново е в изкуствена кома и на апаратно дишане в реанимацията на ВМА заради дихателна недостатъчност, а лекарите са безсилни и заради друг здравословен проблем.

Още при приемането му в болницата, те са установили метастаз в лимфен възел в белия му дроб, а както е известно, при подобна диагноза, операцията е изключително опасна, тъй като срива имунната система.

Корицата на автобиографичната книга.

Той бе диагностициран с Неходжкинов лимфом – заболяване, при което злокачествените клетки се образуват в лимфната система още през 2013-та година, като лечението очевидно е дало само временни резултати. Росица Обрешкова разкри и, че посещенията при актьора са строго забранени и информация се дава само на нея и на доведения му син Росен.

Истинският му наследник – Владимир е бил при баща си за известен период преди около месец, но в крайна сметка си е заминал обратно за САЩ. Тогава той сподели, че обрат в настоящата ситуация би бил истинско чудо.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)