Снимка: Love Theater.bg

Стефан Данаилов е в кома, бори се за живота си

18 октомври 2019

Родната филмова легенда Стефан Данаилов е в изключително тежко състояние и се бори за живота си във Военно-медицинска Академия. Макар той да бе приет в интензивното отделение на болницата преди седмица, тогава дори не се предполагаше, че ситуацията е животозастрашаваща.

От скоро обаче той е поставен в изкуствена кома, като според доведения му син се е стигнало дотам, тъй като „не може да диша самостоятелно и буквално се мъчи“.

Корицата на автобиографичната книга.

Корицата на автобиографичната книга.

Официалната диагноза е събиране на вода в белите дробове. И макар от ВМА по традиция да запазват мълчание за пациентите си, новината бе потвърдена от лидера на БСП Корнелия Нинова, която призова Данаилов да бъде силен в тежкия момент с публикация във Facebook.

„Стотици хора се обаждат, обезпокоени от новината, че Стефан е изпаднал в кома. От седмица съм в непрекъснат контакт с лекарите от ВМА и знам, че те правят всичко възможно. Благодарим им. За съжаление състоянието му е тежко. Моля се от все сърце да се справи. Ламбо, дръж се, миличък. В този труден момент сме до теб и те обичаме“, написа тя. Стискаме палци бате Ламбо да се пребори в една от най-тежките си битки!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)