Снимка: Edna.bg

Стефан Данаилов приет по спешност в болница в Бургас

20 август 2019

Легендата на българското кино и театър Стефан Данаилов е приет по спешност в болница в Бургас. Бившият министър на културата е хоспитализиран в многопрофилна болница „Бургасмед“, като добрата новина е, че не става дума за застрашаваща живота диагноза, а за счупена тазобедрена става. Инцидентът се е случил при падане в морския курорт Приморско, като именно оттам е докаран и актьорът. Сега предстои операция.

Снимка: Love Theater.bg

Снимка: Love Theater.bg

„Пациентът е приет със счупване на бедрена шийка и предстои операция за смяна на тазобедрена става. В момента се правят предоперативни изследвания. Той ще бъде консултиран от екип от различни специалисти от УМБАЛ „Софиямед“, начело с най-добрия в областта на травматологията проф. Йотов и ще се положат всички необходими медицински грижи“, съобщиха пред Dir от лечебното заведение.

В интерес на истината, в последно време действително витаят слухове, че Стефан Данаилов не е в най-добрата си здравословна форма. Според тях, бившият политик дори провеждал срещите си в домашна обстановка по тази причина. Съпартийката му Корнелия Нинова не отрече публикациите, но заяви че е говорила с него и те до голяма степен са „преувеличени“.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)