Стефан Командарев снима продължение на „Посоки“

02 декември 2018

Най-новият проект на популярния български режисьор Стефан Командарев вече е в ход, като ще носи заглавието „В кръг“. Лентата е вторият филм от планираната трилогия след реализацията на успешния „Посоки“, което обяснява и защо снимачният екип е абсолютно същият като при предходния. Продукцията ще ни запознае с историите на три двойки патрулиращи полицаи в нощна София.

Посоки на Стефан Командарев

По примера на първия филм и този също е сниман в един кадър за по-голямо въздействие и автентичност. В актьорския състав ще видим Ирини Жамбонас, Павел Попандов, Асен Блатечки, Иван Бърнев, Васил Василев – Зуека, Стефан Денолюбов, Стоян Дойчев, Герасим Георгиев – Геро, Николай Урумов, Анастасия Ингилизова, Ованес Торосян и др.

Останалите имена от екипа, извън каста, са – оператор Веселин Христов, сценаристи Симеон Венциславов и Стефан Командарев, продуценти Стефан Командарев и Катя Тричкова за „Арго Филм“. Снимачният процес ще продължи до месец март 2019 година с прекъсвания.

Екипът на "Посоки" позира на фестивала в Кан/снимка: E Piermont.

Екипът на „Посоки“ позира на фестивала в Кан/снимка: E Piermont.

Във филма ще се включат и две от лицата на Нова телевизия, водещите на сутрешния блок на програмата – „Здравей България“ Аделина Радева и Виктор Николаев. Двамата ще играят себе си и ще съобщят новина, която ще се окаже ключова за героя на Асен Блатечки.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)