Стивън Колберт с разрушителна критика за якето на Мелания (видео)

22 юни 2018

Първата дама, Мелания Тръмп бе критикувана за изборът й на яке, носено на посещение в център за задържане на деца на мигранти в Тексас.

Госпожа Тръмп бе забелязана с връхна дреха, на чийто гръб има текст със следното съдържание: „I really don’t care do u?“ („На мен изобщо не ми пука, а на вас?“)

Случилото се е в разгара на скандала за разделянето децата на нелегалните мигранти от техните родители. Мелания разбира се, не беше пощадена от най- известните шоута в страната, като това на Стивън Колберт.

Вижте още: Якето на Мелания Тръмп с надпис: „Изобщо не ми пука, а на теб?“ – гаф или провокация (видео)

Ето казво каза той:

В началото си казах, ето това по принцип прави първата дама. Отива на място с горещ проблем и показва съпричастност. Какво толкова може да се обърка? Познайте какво? Избързал съм с изводите. Сега, преди да ви покажем тази снимка, знайте, че е истинска. Проверихме я толкова много пъти, защото си мислихме – трябва да е фалшива! Но днес, по пътя към среща, на която да покаже, че я е грижа, Мелания носеше яке с надпис:На мен изобщо не ми пука, а на вас?“! …Тя е забравила най-важния моден съвет: Преди да излезеш от вкъщи, погледни се в огледалото и съблечи това яке! Но говорителката на Мелания обяви, че „Това е просто яке…нямало скрито послание“.

Точно така! Определно не е скрито. То си е точно отзад. …Имам въпрос. Колко души би трябвало да бъдат уволнени за този гаф в един нормален Бял дом? Един, петима, целият моден екип? Защото в разгара на най-сериозния скорошен скандал, толкова сериозен, че Тръмп дори за първи път в историята се отказа от решението си да разделя децата на нелегалните мигранти от родителите им, хората, които уж са на страната на Мелания я оставят да се качи на самолета, с яке на което пише „На мен не ми пука, а на вас?“ Между другото, пука ни!“

Източник: BBC / You Tube

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)