Стийв Бушеми и Даниел Радклиф са Бог и ангел в новия комедиен сериал „Чудотворци“

25 февруари 2019

Впечатляващ актьорски състав можем да видим в най-новия комедиен сериал „Чудотворци“, базиран на книгата на Саймън Рич „What in God’s Name“. Главни действащи лица в тв сагата са нашумелия като Хари Потър Даниел Радклиф и холивудската легенда Стийв Бушеми, които играят не по-малко интригуващи персонажи – ангел и … самият Бог. Забавната ситуационна комедия се развива в 7 епизода от по 20 минути, като първите вече са налични в стрийминг платформата на HBO, a нов ще излиза всяка сряда.

Стийв Бушеми като Бог в "Чудотворци"

Стийв Бушеми като Бог в „Чудотворци“

Действието се развива в офиса на „Рай ООД“. Господ (Стийв Бушеми) е изключително отегчен и нехаен за проблемите на Земята. Потънал в удобния си диван по халат и чехли с дистанционното на телевизора в ръка – единствената му мисъл е как да се скатае от божествените си задължения. Радклиф е Крейг – второразреден ангел, който е единственият служител в отдела за сортиране и сбъдване на човешките молитви.

Хилядолетия наред Крейг се задоволява да изпълнява само дребни молби за загубени вещи, без да поема отговорност за съществените, за да не излиза от зоната си на комфорт. Това се променя, когато назначават нов колега – мотивираната да помага на хората Илайза Хънтър (Джералдин Вишванатан). Желанието на Илайза да подобри живота на земляните обаче довежда до поредица от грешки, в следствие на които Бог решава да унищожи Земята и след това да се заеме с нов проект.

Даниел Радклиф е ангелът Крейг в "Чудотворци"

Даниел Радклиф е ангелът Крейг в „Чудотворци“

Илайза и Крейг правят залог с него да пощади хората, ако двамата успеят да сбъднат поне едно от заявките-желания, които отделът им получава. Избират си привидно лесна задача – да накарат двама човека да се влюбят. Бог приема облога и оттук перипетиите на двата ангела започват да се увеличават главоломно.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)