DPP_9122

Столична община, Мирково и Челопеч с награди на Luxury Property Awards 2015

20 ноември 2015

Зам.-кметът на София Дончо Барбалов получи наградата за Принос в Благоустройството – Голяма община, отредена за Столична община по време на годишната церемония LUXURY Property AWARDS 2015 снощи в хотел Рамада. Призът му бе връчен от Теодора Иванова, член на Италианската търговска камара в България. Организатор на събитието е агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън.
Община Мирково, която е в Топ 6 по усвояване на средства по програма за развитие на селските райони, грабна призът за Благоустройство – малка община. Депутатът Настимир Ананиев и Зоя Тупарова – член на Националната строителна федерация, връчиха престижния приз на кмета на общината Цветанка Йотина.
DPP_9127
С десетките си инфраструктурни проекти община Челопеч взе награда за Инвестиции в инфраструктурата, а статуетката бе връчена на кмета Алекси Кесяков от инж. Валентин Лазаров, изпълнителен директор на Интерпроект към Международната академия на Архитектурата.
Новината за тазгодишната пета церемония за луксозно строителство бе, че и индустриалните сгради вече са напълно конкурентни в луксозното строителство. Наградата за луксозно индустриално строителство спечели Бараж Груп, а призът бе връчен от председателя на Камарата на предприемачите – инж. Гаврилов. Фирма Филто-С, специализирана във високо строителство, продажба и управление на жилищни, административни, производствени и болнични сгради, получи стаутетка за Строителна компания на годината.
Тя получи и специален подарък от ERP.BG - едногодишен абонамент за своята ERP система EnterpriseOne – съвременно ERP решение, прецизирано за управление на оперативната и административна дейност на строителни компании. Златният партньор на ERP.BG, фирма ITC Consult осигурява предварителния предпроектен бизнес анализ. Стойността на наградата е 5300 лв. Луксозните бизнес и офис сгради бяха отличени също – призът взе фирма Арт Е Строй.
DPP_9150
В голямата конкуренция за луксозно жилищно строителство София и Варна се оказаха водещи в сегмента. Наградата в тази категория получи един от лидерите в луксозното ни строителство – фирма Бигла 3 с новия проект – жилищна сграда „ИЗГРЕВ“ в София, както и определеният като премиум-клас в жилищното строителство – комплекс „Evergreen” – Варна. Най-популярният нотариус у нас, нашумял с предаването „Сделка или не“ – Станислав Филипов, връчи статуетка за луксозен идеен проект за жилищна сграда на фирма Ню Билдинг пропърти. Луксозният ресторант Villa Victoria, който се намира на мястото на легендарния ресторант Ловен парк в София, взе приз в категория Реновирано строителство.
Италианска търговска камара в България бе партньор на годишните награди за луксозно строителство. Партньори на събитието бяха също Камарата на архитектите в България, Българска предприемаческа камара, Националната строителна федерация и Международната академия на архитектуратата.
Програмата на вечерта включваше и звездно музикално шоу с фолклорната любимка Поли Паскова, 9-годишната цигуларка Цвети Данкина, танцьори-акробати и други.
DPP_9156
Водещи на церемонията бяха журналистката, ПР и съорганизатор Патриция Кирилова и продуцентът и изпълнител Иван Иванов – Айвън.
Осден почетни плакети и престижни статуетки, гостите получиха и подаръци от спонсорите на събитието – ваучери за 100 лв. от Копирен център ZOOM с адрес: бул. „Никола Й. Вапцаров“ 152. 30 журналисти, медийни партньори на събитието, също получаиха подарък -ваучер за 50 лв. с копирни и принт услуги с експресни услуги, безкомпромисно качество и перфектно обслужване.
Всички наградени си тръгнаха с подаръци от козметичния гигант Роза Импекс. Годишните награди LUXURY Property Awards 2015 са организирани и продуцирани от VIP Communication PR. Агенцията има зад гърба си десетки събития, свързани с луксозния бранд, включително най-големите луксозни изложения за яхти, автомобили и имоти у нас.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)