коледни

Стоплете се с „Класически коледни истории”

21 ноември 2018

Студеното време и прехвърчащият навън от време на време сняг ни подсещат за наближаващите Коледни празници. За атмосфера и повече топлина може да разгърнете някоя книга, която да ви накара да се потопите в магията на предстоящото Рождество Христово.

От издателство „Ера” решиха да издадат оригиналните текстове на най-прочутите коледни разкази. Книгата е със заглавие „Класически коледни истории”. Включва 320 страници и е с твърди корици.

Корицата на книгата  (Ера, 2018)

Корицата на книгата „Класически коледни истории” (Ера, 2018)

За книгата от издателството:

Когато снежинките навън отброяват оставащите минути до Коледа и ароматът на канелени сладки и какао се носи във въздуха, има ли по-сгряващо сърцето изживяване от едно пътешествие из най-обичаните коледни истории на всички времена…

Големите имена в литературата карат магията на Коледа да оживява на страниците. Всеки автор поднася с уникалния си стил човешки истории, изпълнени с доброта, топлина и написани толкова увлекателно, че няма как да не останете запленени от незабравимата атмосфера.

Насладете се на оригиналните текстове на класическите коледни разкази, част от тях излизат за първи път на български език, а останалите са с нов превод, направен специално за това издание. Тази забележителна колекция ще стопли празника ви и ще ви накара да вярвате в чудеса, а усещането ще остане с вас дълго след като сте затворили последната страница.

Вижте още: Тери Пратчет за фалшивата брада на Дядо Коледа

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)