Сторми Даниелс

Сторми Даниелс вече може да разкаже за аферата си с Тръмп

15 февруари 2018

Звездата от фимите за възрастни, Сторми Даниелс, която заяви отдавнашна афера с настоящия американски президент Доналд Тръмп, вече може спокойно да разкаже подробности.

Сторми Даниелс вече не е обвързана с ангажимент за мълчание по случая, след като адвокатът на Доналд Тръмп призна, че й е платено, заяви мениджърът на дамата Джина Родригес.

Личният адвокат на Тръмп потвърди в изявление пред медиите, че той лично е платил на Даниелс $130,000 през 2016 г.

От своя страна мениджърът на Даниелс, заяви, че това признание напрактика разрешава на Сторми да говори спокойно по въпроса.

„Всичко вече е ясно и обявено и Сторми ще разкаже своята история„, обяви Родригес пред Associated Press в сряда.

Нейното изявление идва след като адвокатът на Тръмп Майкъл Коен заяви пред New York Times, че той е платил на мис Даниелс, чието истинско име е Стефани Клифърд.

Нито Организацията Тръмп, нито кампанията на Тръмп са участвали по някакъв начин в транзакцията на мис Клифърд, и никой не ми е връщал тези пари директно или индиректно,“ заяви господин Коен пред New York Times.

Той съобщи, че е дал същото обяснение и пред Федералната Избирателна Комисия, след като наблюдаваща група е получила сигнал за това плащане, обвинявайки го, че той е е подкрепил по този „особен начин“ политическата кампания на Тръмп.

източник: ВВС

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)