Стотици се возиха голи в метрото за „Деня без панталони“ (Видео)

16 януари 2019

Стотици жители и гости на американския мегаполис Ню Йорк отдадоха дължимото на един от най-забавните „празници“ – Subway No Paints Ride, като за 18-и път се возиха в метрото без панталон, а инициативата бе подкрепена и от десетки градове по целия свят в неделя.

Subway No Pants Ride

Ежегодното возене по бельо в метрото в Ню Йорк започва през 2002 година по идея на група шегаджии с названието „Подобрение навсякъде“. И както е на майтап, така изведнъж започва да придобива все по-големи мащаби – в него се включват големи градове като Лондон, Копенхаген, Буенос Айрес, Чикаго, Сан Франциско, Берлин и др.

Subway No Pants Ride

Купонът не бе пропуснат и в началото на 2019 година и въпреки нулевите температури в Ню Йорк, десетки мъже и жени влязоха в метрото и се возиха във вагоните по долно бельо.

Subway No Pants Ride

„Не съществуват никакви изисквания за организацията на събитието, освен да разсмеем другите“, поясни Improve Everywhere на своя сайт. Основателят на инициативата Чарли Тод пък демонстрира добро чувство за самоирония, като окачестви събитието като „честване на глупостта“.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)