Стоянка Мутафова

Стоянка Мутафова е претърпяла сърдечна операция

13 септември 2019

Легендата на българската кино и театрална сцена Стоянка Мутафова е претърпяла сърдечна операция. Новината разкри директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов, който обясни защо спектакълът с нейно участие „Столетие мое“ отсъства в момента от афиша му.

Слухът бе потвърден и от мениджъра на звездата Евгени Боянов – той обясни, че актрисата е прекарала известно време в болница „Лозенец“ през юни, но не и е правен байпас, а лека сърдечна интервенция. Успокоение за феновете й обаче има.

Стоянка Мутафова

„На 7 септември с нея и Муки бяхме в Копривщица за представяне на книгата „Добър вечер, столетие мое“. Там Стоянка получи почетния знак на града и имаше вълнуваща среща с публиката. Умишлено отказвахме всякакви ангажименти през лятото, за да може тя да си почине добре. Сега се чувства напълно възстановена и заредена“, обясни Боянов пред „Монитор“.

След няколко месеца Стоянка Мутафова ще навърши завидните 98 години, а екипът ни й желае здраве и скоро да може да изиграе „Столетие мое“ от височината на именно тази възраст…

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)