TON_7052

Стоянка Мутафова се оттегля временно от сцената

06 ноември 2018

Стоянка Мутафова се оттегля временно от сцената. През ноември тя няма да играе в представления, защото се е почувствала преуморена. През декември обаче се предполага, че актрисата ще се завърне пред публика, а през февруари тя подготвя юбилейния си спектакъл „70 години на сцената“.

Вижте още: Седем мисли от Стоянка Мутафова за седмицата

Ето какво написа Стоянка Мутафова във Facebook:

„Уважаема публика,

с огромно неудобство и извинение съобщавам, че поради нелеп инцидент от тази сутрин, който отново ме изкара извън релси здравословно и психически, ще трябва да преустановя за няколко месеца всички мои изяви по настояване на личния ми лекар.

Изказвам своите извинения, че за втори път няма да се срещна с публиката в Добрич, както на нея, така и на прекрасните организатори, които вложиха толкова труд и старание!“

Стояна Мутафова е родена на 2 февруари 1922 г. в София. Истинското ѝ име е объркано в един афиш и сега е позната на всички като Стоянка.

Играе в повече от 90 театрални постановки. Популярна с ролите си във филмови и телевизионни продукции като „Големанов“, „Вражалец“, „Милионерът“, „Новогодишна шега“, „Топло“, „Любимец 13“, „Кит“ и други. Известни нейни сценични партньори са Георги Калоянчев, Георги Парцалев, Апостол Карамитев, Невена Коканова.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)