„Страстите абитуриентски“ превземат кината през май

31 март 2019

През пролетта на тази година ще излезе новият комедиен пълнометражен филм „Страстите Абитуриентски“ на режисьора Мартин Асенов („Белезите на Времето“ – 2017 и „Господари на Съдбата“ – 2018) и неговия екип, начело с ко-режиьор и оператор Стоян Анов и режисьор на монтажа Йовета Панда. Тримата млади творци събират екип от над 30 души, за да разкажат един увлекателен, забавен и завлядяващ сюжет, който се развива в рамките на една паметна вечер.

Страстите абитуриентски

Къде можете да намерите на едно място актьор – алкохолик, бивша плеймейтка, работеща като кръчмарска певица, автомонтьор-женкар,агресивна и адски ревнива козметичка, двама сутеньори, дегизирани като организатори на конкурси за красота, виден корумпиран селски кмет, неговата адски алчна и самонадеяна жена с тайни амбиции да стане реалити звезда, мафиотски бос – крадец на кабели, гангстер-шизофреник с тежки проблеми с евтини наркотици, наемник-главорез, емигрирал от Албания, предизвикателна, секси барманка с амбиция за политическа кариера, Селски DJ Кларинетист, любител на кисели краставички, разглезен и циничен мутренски син, заедно със своето кифленско, наивно гадже? На изпращането на абитуриент естествено!

Страстите абитуриентски

Хората, стоящи зад иновативния проект  са от опитни актьори Галин Найденов, Димитър Костадинов, Боряна Борисова и Филип Дойчев до интернет сензации като Венелин Филипов и Алпер Чочев, модели като Моника Бранкович и Радост Стоянова и природни таланти като Петър Димитров, Кирил Кърджалийски, Елена Спасова, Цветомир Цветанов,  Мирела Чолакова, реалити звездата Валерия Докузова, заедно с младите музикални надежди на България – Стан Стефанов, Джулия Дамянова и Християн Иванов. В ролята на едноименния абитуриент играе Светлин Къров (Господари на Съдбата) и в ролята на домакина на светското събитие играе опитният театрален актьор Ивайло Христов (Театър Бхалг). Филмът има и своята международна звезда в лицето на един от най-видните африкански актьори, родени в България – Тони Луйа. Премиерата на „Страстите абитуриентски“ е в независимите кина от 10 май.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)