
Продукти за 4-6 порции:
200 мл вода
200 гр кисело мляко
100 гр заквасена сметана
2 узрели авокада, обелени и нарязани
2 краставици, обелени и нарязани на парчета
стрък зелен лук, ситно нарязан
листа прясна ментa
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Сложете продуктите в блендер.
Пюрирайте до гладкост, добавете при нужда още вода.
Подправете супата със сол и черен пипер на вкус.
Разпределете в чаши, гарнирайте с краставица и листа мента.
Можете да охладите за 30 минути в хладилника.
Пожелание поднесете супата с кубчета лед.
снимка: © gastronom

Предишна:
Кюфтета от ориз и сирене в доматен сос

Следваща:
Better half § ресторант „Graphite”: Когато доброто вино срещне добрата храна
Още по темата
-
Френска картофена крем супа
In TASTEЛека и нежна, тази превъзходна супа ще дари на сетивата ви съвършеното кулинарно удоволствие. Необходими продукти: 500 ...
-
Солени шоколадови бонбони
In TASTEВсе повече хората търсят не просто храни, които са качествени и ги карат да се ...
-
Лазаня с бекон и яйца
In TASTEЛазаня с бекон и яйца Лазанята е традиционно италианско ястие, приготвено от тънки слоеве тесто, между ...
-
Шоколадови мъфини с парченца шоколад
In TASTEАко обичате кексчета и бързи десерти, значи сте почитатели на мъфините. Предлагаме ви рецепта за ...
Остави своя коментар през Facebook