IMG_4829

Студио Skim с ексклузивни арт предмети на Благотворителния Коледен Арт Салон

16 декември 2016

Продължаваме с прекрасните новини: все повече се присъединяват към Благотворителния Коледен Арт Салон, който ще се проведе на 20 декември в Резиденция Анастасия!

Калина Станева от In LIFE TV в Студио Skim, което ще изложи арт предмети и авторски бижута на Благотворителния Коледен Арт Салон в Резиденция Анастасия на 20 декември 2016 година

Калина Станева от In LIFE TV в Студио Skim, което ще изложи арт предмети и авторски бижута на Благотворителния Коледен Арт Салон в Резиденция Анастасия на 20 декември 2016 година

Студио Skim представя ръчно изработени авторски бижута и аксесоари, предмети за дома в стилна естетическа интерпретация, дизайнерски чаши от порцелан, ръчно плетени пуловери и шалове, свещи от органичен восък, и streetwear дрехи. 

IMG_4582

IMG_4584

Благотворителната инициатива, стартирала със сърце и съпричастност към децата и желанието да подарим добро преди Коледа, бележи приятно и все по-впечатляващо развитие!
В хода на кампанията се случи и трагичния инидент в село Хитрино. Основателите и инииатори на кампанията – In LIFE TV и латино звездата ЛУКАС МАСКИАНО  си подадоха ръка, за да сътворят заедно Коледния Благотворителен Арт Салон в Резиденция Анастасия на 20 декември 2016 година!

1234062_563585477077039_1880645835743711373_n

Във фоайето на Резиденцията, в рамките на целия ден, ще се продава Изкуство с благотворителна цел: коледни сувенири, книги, музика, пластики, картини и други  произведения на Изкуството, за да се наберат средства за две каузи: половината от набраните средства ще се дарят на Центъра за деца аутисти в София, а другата половина – за децата на трагично пострадалото село Хитрино. Вечерта, от 19 часа Лукас Маскиано, Мариана Попова, Искрен Пецов и приятели ще подарят гласовете си за каузата.

IMG_4736

На Коледния Благотворителен Арт Салон ще може да закупите чудесни предмети, сувенири и авторски бижута и аксесоари на Студио Skim!

Сигурни сме, че ще намерите своя прекрасен Коледен подарък на техния щанд!Обърнете специално внимание на авторските бижута!
Благодарим, Студио Skim, че се включихте в нашата кауза ДА УСМИХНЕМ ПОНЕ ЕДНО ДЕТЕ ЗА КОЛЕДА!
Та нали по Коледа се случват чудеса…

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)