
Необходими продукти:
1 кисела зелка
1 глава лук
1 морков
1 глава чесън
30 мл зехтин
дафинов лист
2 суп. лъж. брашно
1 кафена чаша ситни макарони
2 чаени чаши зелев сок
сол, черен пипер и лют червен пипер
Начин на приготвяне:
Лукът, чесънът и морковът се нарязват на ситно и се задушават в мазнината с малко вода. Към тях се добавят брашното, черния и червения лют пипер. Бъркайте около минута и добавете макароните. После прибавете и нарязаната зелка. Сипете още вода и зелевия сок. Сложете и дафиновия лист. Супата се вари до готовност. Може да я поднесете с нарязана на ситно и запечена сланина.
снимка: ohmydish.com

Предишна:
Американци опитаха любимите ястия на българите. Как реагираха те? (видео)

Следваща:
Салата от целина с орехи и пармезан
Още по темата
-
Моцарела по Моденски
In TASTEМодена, един очарователен град в Северна Италия е известен не само като родното място на ...
-
Любимите храни на студентите по света
In TASTEЕдин от най-трудните аспекти на студентския живот е решението на всекидневната дилема „Какво ще ядем?”. ...
-
10 лечебни билки по нашите земи, открити още от времето на траките
In TASTEЛечебните свойства на някои растения са били известни още преди повече от 5000 години в ...
-
Най-скъпият млечен шейк в света (видео)
In TASTEМлечният шейк, предлаган от ресторант в Ню Йорк, САЩ, е признат от Книгата на рекордите ...
Остави своя коментар през Facebook