sorrel-soup-570cfe8b5f9b5814086ab737

Супа с хляб, мед и стафиди по руски

17 декември 2018

Необходими продукти:
ръжен хляб – 300 г
вода – 1.5 л.
масло – 2 с.л.
стафиди – 2 с.л.
кимион – 1 ч.л.
мед – 0.5 ч.ч.
сметана – 1 ч.ч.

Вижте още: Свинско с ябълки и стафиди

Начин на приготвяне:
Нарежете хляба на парченца и ги запечете във фурната. Прехвърлете ги в тенджера, залейте ги с вода и ги оставете покрити за 2 часа. След това кипнете водата с хляба и бъркайте до получаването на еднородна смес. Добавете измитите стафиди, маслото и меда и варете супата 3-5 минути. Преди сервиране добавете сметаната и отново разбъркайте добре.

Снимка: Тhespruceeats.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)