Къщата на VIP Brother

Събарят Къщата на VIP Brother, шоуто окончателно свалено от ефир

09 април 2019

След дълги години в ефира на Нова телевизия, спечелилото си статут на легендарно шоу – VIP (Big) Brother вече окончателно е в историята. От медията обявиха, че то повече няма да има пристан при тях,  а очевидно продуцентите нямат и намерение да го възраждат в друга телевизия.

Звездната къща, в която през последните години временно се настаняваха някои от големите звезди на България, пък ще бъде разрушена. Днес, пред двора, специално изграден за последния сезон, се търкалят множество предмети, част от мисиите на съквартирантите, които така и никой не се е наел да почисти. Теренът, на който е, пък ще се използва като декор за други предавания.

kusta1

Иначе пропадането на Големия брат в последните години бе повече от явно. В първите сезони, рейтингът на шоуто оставяше зад гърба си всякаква конкуренция, докато последният, в който участваха имена като Благо Георгиев и Златка Райкова (септември – ноември) бе толкова слаб, че не успя нито веднъж да се пребори с гледаемостта на bTV.

Още на финала му, зрителите споделиха, че участници като Валентин Кулагин, Никита Джонсън и компания едва ли са способни да дават добър пример на младежта, а и не са интересни абсолютно на никого.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)