unnamed 445456

„Съблечи се, за да те облечем“ с новият магазин Alcott Strand

07 май 2015

Alcott Strand облече смелчаци на своето официално откриване.  Италианският моден гигант с ексклузивен магазин в Sofia Ring Mall.

unnamed 22222
С дръзка кампания „Съблечи се, за да те облечем“ отвори врати новият магазин Alcott Strand в търговския и развлекателен център Sofia Ring Mall. Стъпването на италианския бранд в България бе белязано с нестандартно, предизвикателно и щедро модно събитие. То накара всички модни фенове да разчупят рамките на ограниченията. В деня на откриването повече от 50 девойки и младежи дойдоха само по бельо и предизвикаха истински фурор в търговския комплекс.

unnamed 211

Те търпеливо изчакаха над час и половина на опашка. Модните авантюристи бяха облечени с безплатни дрехи от най-новата колекция на нашумялата марка. Клиентите влезли в първите два часа след откриването на магазина получиха ексклузивна отстъпка от 50%, от цената на всеки артикул.

unnamed 44444

Уникалната концепция на модната марка ALCOTT позволява бързото й международно разрастване и отличен прием, сред клиентите по цял свят. В продължение на повече от 20 години, тя е успяла да завладее 9 международни пазара с над 180 магазина.

unnamed 342

ALCOTT обича да трансформира основните тенденции, за да предложи на клиентите си индивидуален стил, с помощта на цветове, настроения и материали, всеки сезон. Марката адаптира тенденциите към нуждите на своите клиенти, създавайки приятни и удобни облекла, като тениски, блузи, бермуди и кецове.Модният бранд одобрява социалната еволюция,обръща внимание на новите технологии, на художествените и музикалните тенденции, които могат да бъдат намерени в  колекциите и в дизайна на магазините.Марката е популярна по цял свят с интериорни решения, които олицетворяват свободния начин на живот.Модните критици наричат магазините ‘’Revolutionary Concept Store“. Артикулите са на достъпни цени.

unnamed 32424

Европейският  бранд стъпи официално в Sofia Ring Mall. На етаж 2 се намира  новият представителен магазин на марката за България.

Създател на марката ALCOTTе италианската компания Capri. Тя започва с предлагане на дрехи за младите хора. Първият представителен магазин е открит през 1990. Бранда представя модерен и достъпен продукт, ще завладее сърцата на младите хора по цял свят.

 снимки: alcott

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)