Стани Богат с Мишо Билалов

Съдбата на „Стани Богат“ се решава от новия шеф на БНТ

02 юли 2019

Въпреки своите верни и лоялни поддръжници, „Стани Богат“ е далеч от популярността, която имаше по време на първия си период в родния телевизионен ефир. Логично, това се отрази и на възможността предаването скоро да падне от ефира на БНТ, като се оказва, че съдбата му зависи най-вече от това кой ще седне на стола на генералния директор на националната телевизия.

Очаква се новото име да стане ясно след 5 юли, а предстоящият бос ще преценява дали си струва да хвърля завидната сума от 22 000 лева за един епизод от него, колкото излизало заснемането. В момента шоуто не върви по ефир, след като първият му сезон вече свърши, а феновете все пак имат известен оптимизъм, след като водещият Мишо Билалов обеща то да се завърне наесен.

Стани Богат с Ники Кънчев

От „Сан Стефано“ обявиха, че имат няколко заснети епизода, които действително ще бъдат излъчени, но са далеч от цялостна договорка за съдбата му. Ако се вярва на редица медии пък, новите собственици на Нова ТВ също преговаряли за рокадата му и завръщането в предходния му „дом“ – тук вероятно трябва да припомним, че „Стани Богат“ се излъчваше именно там в продължение на цели 17 години, макар и с водещ Ники Кънчев.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)