1

Съдбовно сътрудничество

28 август 2014

Дизайнерът на Moschino -Джеръми Скот е известен със смелите си експерименти в модата: не всеки ще реши да украси чантите на известната модна къща с логото на популярна верига за бързо хранене. Както знаем и Майли Сайръс не е тиха вода. Така че на тези двамата просто им бе писано да станат приятели и въпрос на време бе да обявят началото на съвместен проект.

Дизайнерът на Moschino -Джеръми Скот

Дизайнерът на Moschino -Джеръми Скот

За сътрудничеството си със скандалната поп звезда дизайнерът загатна на червения килим на MTV VMA. Без да дава подробности, дизайнерът обеща да покаже съвместния проект през септември, по време на Седмицата на модата в Ню Йорк.

2014 MTV Video Music Awards - Red Carpet

Следва да отбележим, че тогава Скот ще представи колекция пролет 2015 на собствената си марка – Scott, а не на водената от него модна къща Moschino.

Miley Cyrus Performs At The 02 Arena

Джеръми каза: „Съвсем наскоро аз работих върху костюмите за турнето на Кейти Пери, а сега заедно с Майли готвим нещо страхотно. Давам възможността на Майли да обяви повече подробности за това. Обичам да работя с музиканти, това за мен е такава радост. Обичам артистите, обичам музиката… Щастлив съм, когато имам възможността да помогна на някой да актуализира своя имидж с помощта на моите дрехите.”

Какво ли ни очаква през септемви? Предстои да разберем  скоро…

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)