Емануела и синът й Мити

Съдът отне детето на Емануела, присъди правата на Митко Динев

24 юли 2019

Рядко срещано в България съдебно решение отне 4-годишния син на фолкпевицата Емануела и предостави упражняването на родителските права върху малкия Мити на неговия баща Димитър Динев, наследник на туристическия бос от „Свети влас“ Динко Динев.

Според постановеното от съдия Елена Динева решение, изпълнителката е осъдена да плаща по 200 лева месечна издръжка на туристическия бос, а също така да вижда детето си два пъти месечно – всеки първи и четвърти петък на месеца, като е задължена да връща детето на баща му не по-късно от 17 часа в неделя. Емануела има право да прекара 1 месец през лятото с детето си, като ваканцията не трябва да съвпада с платения годишен отпуск на бащата Димитър Динев, пише „Телеграф“.

Часове след обявяването на решението на съда, Емануела публикува на официалния си профил във Фейсбук позицията си по казуса, като намекна за родствена връзка между съдия Елена Динева и знатната милионерска фамилия Диневи.

Митко Динев със сина си от Емануела

„Принципно не бих дала коментар, но когато става дума за децата ми, няма как да замълча. Започваме оттам, че съдийката се казва Елена ДИНЕВА! След това, че нищо от моите доказателства и свидетели по делото не са взети под внимание. Защо ли? Бившата му приятелка Ванеса Георгиева (която е изключителен човек и заради която постигнахме споразумение преди известно време), свидетелства, че той не се е виждал със сина си през времето, когато са били заедно! Мотивите за това решение обаче са, че аз съм отчуждавала сина си от баща му и защото много съм работила.

Но слава Богу, има и нормални Съдии, които ползват статуквото си правомерно и непреднамерено, а справедливо! Има още много неща, които мога да кажа, но нека не бързам с всичко на този етап! Димитър все още не е взел сина ни, нито му плащам издръжка. Преди да стане това (ако изобщо е възможно да стане), ще трябва да се минат доста инстанции! А греховете в душите на хората обаче, няма откъде да минат, за да бъдат пречистени! В амбицията си да отнемат децата от майките им (в случая безпредметно) е грозно и неморално.

Емануела и Митко Динев

За какъв морал да говорим, когато ИМЕТО и постъпките говорят сами!!! Лично мое мнение е, че „любящия ни Дядо стои, зад това“, човек „патриот“, с амбиций за политическа кариера, опитващ се да вземе деца от майките им за да създава конфликт м/у родителите му, ето това е „човек достоен за нашата политика“!“, посочва тя. Емануела е обжалвала решението на Софийския районен съд на по-горна инстанция в Софийски градски съд.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)