AFI FEST 2015 Presented By Audi Opening Night Gala Premiere Of Universal Pictures' "By The Sea" - Arrivals

Съдът позволи на Брад Пит да се включи в отглеждането на децата

14 юни 2018

Анджелина Джоли и Брад Пит, които не могат да се разведат вече почти две години (главно поради разногласия по въпроса за упражняването на родителските права), продължават да се опитват да изясняват отношенията си в съда. И както писаха западните медии, съдът застана на страната на 54-годишния актьор, позволявайки му да общува без ограничения с децата си по  телефона.

Много е важно, че Брад може да им звъни по всяко време и то на собствените им телефонни номера. По-рано той се опитваше да се свърже с тях, но чрез Анджелина. А тя просто не отговаряше или казваше, че не са там. Сега съдът му позволи да се свързва с тях, без да включва Джоли,

 

- каза адвокатът по семейно право – Дейвид Глас.

Освен това, ограничавайки комуникацията на Брад Пит с децата, 43-годишната Анджелина Джоли рискува да загуби основното си попечителство, ако не подобри отношенията си бащата.

20180713-jolie3

Много е важно всяко от шестте деца да има силни и здрави отношения не само с майката, но и с баща си,

 Каза съдията.

 Съдът също така постанови, че в рамките на дните, в които Джоли снима филма „Maleficent 2″ в Лондон, Брад Пит ще прекарва по четири часа на ден с децата си, а също, заедно с тях, ще посещава семеен психолог. Джоли няма право да присъства, когато Пит се среща с децата.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)