игра на тронове

Създателите на „Игра на тронове“ с нов проект за „Междузвездни войни“

07 февруари 2018

Създателите на популярния сериал „Игра на тронове“  Дейвид Бениоф и Даниел Брет Уайс ще  напишат сценарий и ще заснемат нова серия филми за вселената на „Междузвездни войни“, съобщава официалния сайт на производителя на космическата сага.

„Дейвид и Дан са едни от най-добрите сценаристи днес. Тяхното съчетание от многопластови герои, дълбочина на сюжета и богатство на митологията ще открие нови перспективи и ще тласне „Звездните войни“ към невероятни посоки на развитие“ – се казва в изявлението на президента на компанията на Lucasfilm Катлин Кенеди.

Новата серия филми няма да бъде свързана с предишните ленти на сагата, нито с последния филм на „Междузвездни войни“. Кога ще бъде възможно да гледаме тези нови филми, създателите на „Игра на тронове“ за сега мълчат.

Бениоф и Уайс от своя страна отбелязват, че  ще започнат работа над новия „космически проект“ след  края на последния сезон на „Игра на тронове“.

„За нас е голяма чест да получим такава възможност! Малко сме притеснени от огромната отговорност, но сме много щастливи да започнем работа, веднага след края на последния сезон на „Игра на тронове“, казват те в съвместно изявление.

източник: РИА Новости

превод: ПламенаСлавова

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)