Създателят на хита Nevermind Денис Лойд се завръща с Never Go Back

16 март 2019

След световния успех на сингъла “Nevermind”, една от най-ротираните песни през 2018-та година и с близо 1 милиард стримийнга в платформите, Денис Лойд се завръща с “Never Go Back”. Песента притежава заразителна мелодия с отчетлив ритъм и натрапчиво соло на тромпет с текст на английски и испански език.

Подобно на “Nevermind”, Денис Лойд отново пресича границите между поп, ар енд би, рок и реге музиката в звученето на “Never Go Back”. Стил, който музикантът изгражда от години. В края на 2018-та година, Денис Лойд подписа ексклузивен звукозаписен договор с лейбъла на Sony Music – Arista. Песента е първият му проект, който излиза за компанията.

Денис Лойд

Сега Денис Лойд атакува класациите с новия си и първи за лейбъла Arista сингъл – “Never Go Back”. Песента е перфектният „наследник“ на “Nevermind” и разкрива невероятния талант на Лойд като певец и музикант.

“Never Go Back” е официален първи сингъл от предстоящия дебютен албум на Денис Лойд, планиран да излезе по-късно тази година. 2019-та се очаква да бъде изключително важна за него, тъй като освен планирания албум, Денис Лойд е част от програмата на редица фестивали и събития, сред които Коачела, Балът на Губернатора и Файърфлай!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)