Със златно парти Bedroom Beach предизвика лятото

30 май 2015

Една от най-култовите дискотеки в Слънчев бряг – Bedroom Beach вчера вечерта откри сезона с гореща програма и отбрани гости. На сцената на нощния клуб излязоха хубавици в блестящи и златни костюми сякаш, за да предизвикат златното лято да започне. Новото шоу Sparkling Sex Appeal буквално взриви Бедрум миналата вечер.

IMG_0560

IMG_0597

В разгара на купона в шоуто се включиха и предизвикателни акробатки на пилон, сред които бе и финалистката от „България търси талант“ Симона Бойкова.

Изненадите продължиха в малките часове на нощта с авангардна хореография на балета Bedroom Ladies. Зад проекта стоят Галя от Сатен като хореограф и Донка Боева като дизайнер на костюмите. Резидентите на Bedroom диджей Mascota, диджей C-Fusion и МС П вдигнаха градуса на настроението до сериозни висоти.

IMG_0615

Днес партитата продължават – с подкрепата на Zonin, часовникът на купона ще затиктака още по светло с дневното парти Welcome to Daylife на диджей Tony и Tatyana с нейната електрическа виола. Дори и да го пропуснете, няма място за тревога – на Bedroom Beach в са предвидени такива партита за почти всеки ден до края на летния сезон.

„Втората вечер на грандиозното откриване е посветена на облеклото и аксесоарите които… не са за всеки ден. Иначе казано, очаквайте продължение на нашата програма под името Fetish Night. Е, нощта няма да бъде толкова порочна и неприлична, колкото подсказва заглавието. Въпреки това… думата има отново балетът Bedroom Ladies, а танците на пилон са задължителни, топлес момичета също, както и медицинските сестри, и палавите ученички, въжетата, синджирите, белезниците, латексът. И, разбира се, червената точка с надпис Adults Only“, съобщават организаторите. Диджеите Dimo BG и Andrew ще се погрижат да вдигнат на макс настроението и във втората вечер.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)