Ето ни отново в Новата 2016 година с кулинарните приключения на Мариела Нордел.
Честита, успешна и най-вече вкусна да е новата година и да ви донесе много късмет. Пожелавам ви го още веднъж защото много хора честват Нова година по стар стил именно днес.
Представям ви едно изискано и интересно кулинарно начало на годината – стилно, нискокалорично и ефектно. Когато искате да направите впечетление и да дадете заявка за класа и лукс на трапезата, една от задължителните храни, която трябва да представите е сьомгата. Тя е риба, която както и да я приготвиш – все е вкусна! Но все пак си има своите малки детайли и особености. Моята идея е много ефектна. Ще видите!
Сьомга! Винаги отлична възможност! Рибата от семейство пъстървови е една от най-богатите на Омега 3 мастни киселини храна. В същото време, е богата и на протеини и бедна на калории и наситени мазнини. Сьомгата е прекрасен източник на протеини, които ни доставят важни амино киселини. Те са жизнено важни за организма ни. Диета, богата на протеини, обикновено означава по-ефективен метаболизъм, което помага за контролиране на теглото.
Как се приготвя това ястие? Бързо, лесно и много вкусно! Вижте сами!
Отлично се акомпанира с чаша охладено бяло вино или розе. А ако розето има т.нар цвят „сьомга“, то всичко си идва по местата, дори и цветово!
Наздраве и вкусен ден, приятели!
Очаквайте всеки четвъртък моите кулинарни предложения и сериите на KE PASA. Изненадите едва сега започват. И не пропускайте да харесате страницата ми във Facebook. А ако сте пропуснали предните епизоди – не се тревожете! Отивате ето ТУК и… гледате до насита!
автор и водещ: Мариела Нордел
оператори: Кунчо Поляшки и Симеон Симеонов
постпродукция: Симеон Симеонов
Още по темата
-
Особености на френската национална кухня (част II)
In TASTEВторият ми сблъсък с френските мъже беше на другия полюс – с френската джаз легенда ...
-
Коледно парти на Biologique Recherche България – когато бизнесът се прави с финес и стил
В ОБЕКТИВАВъв вечерта на 15 декември представителите за България на култовата козметична марка Biologique Recherche Paris ...
-
10-те най-пикантни кухни на света
In TASTEВ коя страна консумират най-много пикантна храна? Дали температурата има нещо общо с това? Една ...
-
Life Ball 2017: триумфалното модно соло на Francesco Scognamiglio
In Life TVВ разгара на новия моден маратон сме. Вече започнаха световните модни седмици. Именно това е ...
Остави своя коментар през Facebook