radko

Тазгодишният победител в музикалния конкурс „Бургас и Морето” е Радко Петков.

31 юли 2016

Тазгодишният победител в музикалния конкурс „Бургас и Морето” е Радко Петков.
16-годишният певец е от Троян и успя да спечели жури и публика с песента „Отиде си лятото”. Изпълнението на гласовития изпълнител събра 49 точки от максимален брой 50. Автор на текста е Живко Колев, а музиката и аранжимента са дело на Димитър Гетов.

98868e69b968f256502d84a5659f2bc0
Младият талант получи своята награда от обичаната бургаска певица Тони Димитрова.
На второ място в класирането се нареди Димитър Атанасов с песента „Нищо не е същото“, а трети остана Владо Димов със „Само ти“.
В надпреварата тази година се включиха доказани изпълнители като Петя Буюклиева, Росица Кирилова, Ивайло Колев и Стефан Илчев.

Изпълнителите бяха оценявани от жури в състав: Хайгашод Агасян, Светослав Лобошки, Светослав Михайлов, Веселин Пренеров и дует „Ритон“.
16-годишният талант Радко Петков от Троян безапелационно спечели журито на тазгодишния фестивал „Бургас и морето“ и буквално отвя конкуренцията от именити творци с чувствено изпълнение на баладата „Отиде си лятото“ с автор Живко Колев, музиката и аранжимент на Димитър Гетов.“. Радко събра 49 от общо 50 точки на конкурса за популярна песен и бетонира първото си място. Далеч зад него останаха изпълнители като Петя Боюклиева- въпреки безупречното й изпълнение на сцената и атрактивен тоалет и Росица Кирилова, нежният глас и провокиращ въображението външен вид, предизвика носталгия и отключи стаени трепети от мнозина от присъстващите. 
Впрочем, тази вечер Летният театър на Бургас буквално се пукаше по шевовете. Над 2000 зрители, сред тях и правостоящи, изпълниха до краен предел обновения театър на открито. А водещите Александър Кадиев и Катерина Евро омагьосаха присъстващите.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)