newmoonlibra179

Тази нощ Новолуние сбъдва желания

05 юли 2016

Тази нощ Новолуние сбъдва желания.
Тази вечер е новолуние, което означава, че става въпрос за отличен период за осъществяване на всички мечти, свързани с ново момче, момиче, нова работа или някакво пътуване.
Всичко, което е необходимо, е дълбоко и искрено да желаете това, което най‐много искате и да се съобразявате с ритуала до 23 часа, съветва За жената.
Направете това в няколко стъпки:

1 Стъпка: Седнете някъде, където е тихо, за да можете да се фокусирате. Напишете десетте най‐важни желания и шумно прочетете едно по едно. Представете си, че всяко от тях се е изпълнило и как бихте се чувствали. Представете си щастието, което тогава бихте почувствали.
2. След това нарисувайте каквото желаете. Колкото повече енергия вложите в процеса, толкова резултатите ще бъдат по‐добри. Този раздел ще ви помогне да визуализирате изпълнението на вашите мечти.
3. С всяка снимка за определено желание представете положително утвърждаване, с което ще го подкрепите и запишете. Например, можете да напишете „Аз съм влюбен / влюбена“
4: Помислете за всяко желание и начина, по който възнамерявате да го осъществите.
5: Когато приключите с процеса на привикуване на желанията, прекарайте малко време в медитация или просто тихо мислене за вашите цели.

Може би това ще бъде малко странно, но е научно доказано, че медитацията намалява раздразнението, а седене в мълчание ще даде на мозъка достатъчно време, за да се отървете от ненужните мисли и да направите място за вашето желание.
Вижте направения списък и всяко желание дайте оценка от 1 до 100 на базата на това какви са шансовете да се изпълни. Бъдете честни към себе си. Процентът, който и слагате на всяко желание определя възможността за неговото осъществяване.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)