Тази нощ, срещу 1 май, е мистична

Тази нощ, срещу 1 май, е мистична

01 май 2015

Нощта на 30 април срещу 1 май се счита за мистична. Самото название е в чест на монахиня която е направила много чудеса. Счита се , че през тази нощ може да се предсказва бъдещето и да се призовават на помощ висшите сили и да се влиза в контакт с мъртвите.

Сега този празник носи развлекателен характер. В тази нощ се палят огньове по този начин се гонят злите духове, правят се карнавали.

Съществува поверие,че жените родени в нощта на 30 април и 1 май не приличат на останалите. Те са природно родени магьосници и имат необичайни таланти, но не всички осъзнават своите сили и способности. Повечето от тях обичат повече животните отколкото хората, имат особен характер и това се забелязва още от рана възраст.

В тази нощ можете да се избавите от проблеми и да привлечете радост, щастие и успех. За да направите този ритуал , през нощта запалете свещ и на един лист напишете кое ви тревожи и мъчи и от какво искате да се избавите. След като го напишете сгънете листа на във формата на фуния и го изгорете на огъня от свещта и говорете: Гори пламък изгори всички мой проблеми. Оставете свещта да догори докрай.

За да привлечете хубави събития във вашият живот вечерта пред входната си врата посипете малко пясък. Счита се , че в този случай никаква нечиста сила не може да влезе във вашият дом и в дома ви ще цари радост и щастие.

През тази нощ хората сънуват и пророчески сънища , които могат да покажат бъдещето или да помогнат да намерите решение на труден проблем.

 occult-times.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)