любовта

Тайната рецепта на любовта

30 януари 2019

С наближаването на месец февруари и придобилият особена популярност празник на Св. Валентин, на книжния пазар се появяват все повече книги, свързани с любовта.  Една от тях е „Тайната рецепта на любовта”, написана от Валентина Чебени. тя се издава от „Сиела” и включва 360 страници любовна романтика. Преводът е на Росица Николова. Книгата ще се появи в навечерието на празника на любовта – около 11 февруари.

Корицата на книгата (Сиела, 2019)

Корицата на книгата (Сиела, 2019)

За книгата от издателите:

Най-сладките аромати в кухнята носят най-много болка на Елетра. Майка ѝ е в болница, семейната им пекарна е пред фалит, а нито миналото, нито бъдещето ѝ носят утеха или надежда. Не познава баща си, така и не е опознала истински майка си – и не знае как да продължи. От най-неочаквано място обаче получава съвет да отиде на мистериозния средиземноморски остров Титано. Там ще открие отговорите на въпросите си.

Титано е земя на разделението. Половината остров оцелява трудно благодарение на риболова и малкото туристи, другата половина е населена само от тихи жени, облечени в черно, наричани с презрение морските вдовици. Жестока трагедия е миналото е отнела мъжете им и ги е осъдила на изолация. По средата се издига манастирът на света Елизабета – и точно там се крият всички тайни.

Три жени живеят заедно зад стените му, всяка със своята болка. Елетра се присъединява към тях, готова на всичко, за да разбере истината за своя произход. Намира нишка към миналото на майка си и баща си, преоткрива истинската си страст – да твори вълшебни сладки изкушения и… отново усеща магията на любовта. Но всичко си има цена – и тя трябва да я плати.

А мрачна заплаха е надвиснала над манастира и целия остров Титано…

Вижте още: „Господарката на Империята”: 5 причини да прочетете тази книга

снимка: pixabay.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)