Театър на сетивата

Театър на сетивата за деца от 6 до 106 години

14 декември 2019

Вселена, в която ВСИЧКО е възможно. Където ВСЯКО нещо е приятел, ВСЯКО нещо е дете, ВСЯКО нещо е живо и има свой език, ВСЯКО нещо обича приказки и те познава лично, защото ВСЯКО нещо си ТИ. ВСИЧКОлената съществува! До нея дори има редовен транспорт – всяка седмица една вълшебна сграда-кораб пътува натам. „Пътуване във ВСИЧКОлената” е един измислен спектакъл, в който ВСИЧКО е напълно вярно. Преживейте го и се убедете сами!

Това е най-новият проект на Театър на сетивата София, който ще се играе от декември 2019 до март 2020 г. в сградата на Интерпред Бояна (ул. Спас Соколов 3, кв. Манастирски ливади). За да преминете през представлението е необходимо предварително да си резервирате дата и час на www.sensorytheatresofia.com

Театър на сетивата

„Пътуване във Всичколената” е интерактивно представление за деца от 6 до 106 години, създадено по метода на театъра на сетивния лабиринт. Спектакълът предлага алтернативна форма на образование, използваща учене чрез преживяване, която развива сетивността и въображението на децата, въвличайки ги в история, в която те са главните герои, от чиито избори зависи хода на действието.

Като вече „пораснали” и „възрастни” ние заживяваме в един друг свят – разомагьосан, механизиран, пренаситен от стимулации и симулации, в който няма място за непосредствеността, чистотата и невинността на детството. „ПЪТУВАНЕ ВЪВ ВСИЧКОЛЕНАТА” е покана да си припомним и съхраним РЕАЛНОСТТА на детството!
Да я запазим! Добре дошли, деца от всички възрасти!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)