Телевизия In LIFE с приз за сериала „БезГранична вяра“

13 юни 2018

Гала, Антон Хекимян, БНТ, Канал 3, BG on Air TV и Военния Канал с Медийни Оскари на 15 юни
Телевизия Ин Лайф с приз за сериала „БезГранична вяра
MON_3697

БезГранична вяра, Епизод 4 – Манхайм „Музиката на Вярата“

Любимците на зрителите – водещият на БТВ Антон Хекимян и Гала с шоуто на НТВ „На кафе“, както и предавания на БНТ, Канал 3, BG on Air TV и Военния Канал, журналисти от печатни и онлайн медии, ще бъдат отличени от Осмото издание на Годишните награди за журналистика на 15 юни във Военния клуб.

Събитието съвпада с 12-ия рожден ден на организаторите – агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън, които ще представят премиерно авторския филм на Ученическия парламент „ИСКАМ ДА ОСТАНА В БЪЛГАРИЯ“, спонсориран от едноимената благотворителна кампания на агенцията.
Церемонията ще отличи и налагащата нов медиен стил телевизия Ин Лайф на г-жа Весела Барбукова за филма „БезГранична вяра.
БезГранична вяра, Епизод 3 - Брлин

БезГранична вяра, Епизод 3 – Брлин

Това е заглавието на най-новия документален сериал, посветен на православните ни храмове зад граница. Той се осъществява от екипа на In LIFE TV с продуцент Западно и Средноевропейска Митрополия на Българската Православна църква. За първи път се показват храмовете и българските общности зад граница, техният уникален живот и мисия. „Във всеки един епизод от сериала виждаме българи, които животът е пръснал в различни краища на Европа, но които и за миг не са забравили Родината, които се гордеят с националната си принадлежност и вярват! Вярват в християнските ни ценности и в България!“, споделят авторите на филма.

Сериалът БезГранична вяра съдържа 11 епизода:
Епизод 1 – Будапеща – Градината на българите
Епизод 2 – Мюнхен – Романтиката на вярата
Епизод 3 – Берлин – Епархийско великолепие
Епизод 4 – Манхайм – Музиката на Вярата
Епизод 5 – Страсбург – Вяра в динамика
Епизод 6 – Щутгарт – Всички за един!
Епизод 7 – Париж – Великолепието на Вярата
Епизод 8 – Люксембург – Младата Великохерцогска вяра
Епизод 9 – Цюрих – Ентусиазъм без граници
Епизод 10 – Милано – Когато всичко е България!
Епизод 11 – Виена – Началото и краят – окръжност като безграничност…

 

БезГранична вяра, Епизод 11 - Виена

БезГранична вяра, Епизод 11 – Виена

Екипът на In LIFE пропътува над 25 000 километра, за да реализира сериала и изпълни мисията си. Сценарист на поредицата е Калина Станева, а режисьор – Симеон Симеонов.

Управляващите съдружници на ВИП Комюникейшън ще посрещнат специалните гости на събитието, сред които и Негово Високопреосвещенство Западно и Средноевропейски митрополит Антоний, депутати, министри, представители на институциите, които ще връчват наградите.

БезГранична вяра, Епизод 9 - Цюрих

БезГранична вяра, Епизод 9 – Цюрих

БезГранична вяра, Епизод 8 - Люксембург

БезГранична вяра, Епизод 8 – Люксембург

Партньорите на събитието – козметичният гигант РЕФАН, лидерът в дигиталния печат ФРЕШ ПРИНТ, Галерия-музей КЛАСИКА, лидерът в груповите пътувания ТОПОФЕРТИТЕ, бутикова винарна ВИЛА ТЕРЕС, хотелите „Свети Никола“ в Сандански, АРТЕ СПА – Велинград, бутиковия СПА БАЦ в Петрич, ДАРИУС в Слънчев бряг, салон “Life Hair Design”и други ще осигурят предметни и почетни награди за призьорите. Със специалното съдействие на една от водещите строителни компании у нас – ВАЙДИН СТРОЙ.

Галерия Класика и Съюзът на галеристите и изкуствоведите в България ще връчат три картини на стари български майстори на номинираните от тях медии и журналисти.

Над 40 журналисти от национални медии и над 50 ВИП гости ще присъстват на церемонията. Наградите ще бъдат в категории общество, икономика, иновации, култура и изкуство.
Ще бъдат връчени и специални награди за цялостен принос в развитието на журналистиката у нас.

Партньор на церемонията е Салон Журналист към СБЖ.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)