
Необходими продукти:
1 кг телешко месо
2 глави лук
1 к. ч. доматено пюре
1 ч. л. джоджен
1 ч. л. черен пипер
сол
2 ч. ч. вода
500 г спанак
1/2 връзка магданоз
черен пипер
сол
Начин на приготвяне:
Нарежете телешкото месо на кубчета и го сложете в тенджера под налягане. Добавете двете глави ситно нарязан лук, джоджен\, доматеното пюре, черен пипер и сол на вкус. Разбъркайте и прибавете 2 чаени чаши вода. Затворете капака и варете на слаб огън за поколо оловин час. След това добавете нарязаните спанак и магданоз. Варете до готовност. Може да севрирате с няколко лъжици кисело мляко.
снимка: jadesauce.com
Още по темата
-
Пушена сьомга тост
In TASTEДнес ви предлагаме за обяд едно изискано предястие. Тостът с пушена сьомга се предлага в ...
-
Унгарската кухня (част I)
In TASTEУнгария е голяма любов! Ако има нация, която да съчетава всичко – немска дисциплина, южняшка ...
-
История на виното (част I)
In TASTEВиното е по-старо от писаната ни история и дори от самото човечество. Вино има оттогава, ...
-
Изкуствен интелект създаде идеалните бисквитки
In Hi-TechGoogle представиха идеалните шоколадови бисквитки, създадени от изкуствен интелект. Всеки може да изпробва тези бисквитки, ...
Остави своя коментар през Facebook