Coffee-meets-bagel-dating-a

Технологиите в помощ на любовта

24 март 2015

Независимо дали търсите романтична връзка или такава за една нощ, има подходящо приложение в интернет за вас. Едно от най-новите се казва „Кафе се среща с бейгъл“, съобщава news7.bg.

Името е метафора на личния живот – за закуска хапвате веднъж, но качествено, така че, вместо да получавате всевъзможни опции за евентуални партньори, получавате само по едно качествено предложение всеки ден.

Приложението стана достъпно за пазара в Азия на голямо парти в Хонконг. Всеки ден на обяд на телефона ви се появява евентуален партньор – оказва се някой от обкръжението на вашите приятели, с когото алгоритъмът смята, че имате бъдеще. Тази формула се оказва печеливша на силния американски пазар и сега опитва късмета си и в Азия.

На пазара за романтични срещи в Азия има голяма конкуренция и то не само за компаниите, които произвеждат интернет приложенията, но и за самите хора.

Всички опитват модерната форма на излизане на срещи, но старомодният начин също не е отмрял. Събирате много хора на едно място, оставяте ги да си говорят и отново се завързват интересни познанства – офлайн.

снимка: sheknows.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)