deep_nude_sample_image_1

Техно-рай за воайори: Приложение „съблича“ хора на снимки

13 юли 2019

Ако направим едно бързо сравнение между 80-те и днешни дни, няма как да не установим, че в интернет мрежата можеш да намериш абсолютно всичко, в това число и неща, които някога се считаха за немислими и забранени. И въпреки това, няма как да пропуснем да отбележим, че в ерата на технологиите вече има и програма, която спокойно можем да определим като „рай за воайорите“.

deepnude- Приложение съблича хора

Приложението се нарича DeepNude и се появи, благодарение на американски програмист, който създаде алгоритъм, способен да премахва дрехите от снимки само с няколко клика. Vice уточнява, че за момента той работи само с фотографии на жени, но пък разработчикът обещава да не е „сексист“ и скоро програмата да може да съблича и мъже.

deep nude

DeepNude засега има и безплатна версия, само че при нея най-интересните детайли от женската анатомия са покрити с воден знак, а в случай, че това не е достатъчно, цената за платената е 50 долара. За момента програмата е налична само за Windows и Linux, а скоро ще я има и за Mac Os. Програмистът уточнява, че тя работи най-ефикасно със снимки на дами по бански или по-разголен тип дрехи, тъй като с тях невронната мрежа генерирала по-естествени изображения.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)