Тита

Тита проговори за ареста на баща си: Той е прекрасен човек, невинен е!

14 март 2019

Певицата Тита за изрази и своята позиция във връзка с ареста на баща си Милен Пенчев. Както е известно, директорът на НОИ – Силистра бе задържан след специализирана акция на МВР-Силистра и ГДБОП заради престъпна схема за отпускане на пенсии чрез фалшиви документи. До този момент изпълнителката запазваше мълчание по случая, въпреки че в медиите почти веднага се появи информация, че Милен Пенчев е неин баща.

Ето какво обаче публикува певицата в личния си профил в Инстаграм преди часове:

„По повод на всичко, което се изписа по мой адрес и по адреса на моето семейство през последните няколко дни, мисля, че е време и аз да изразя своята позиция.

Бащата на Тита - Милен Пенчев

Бащата на Тита – Милен Пенчев

Първо, не мисля, че е редно медиите да замесват моето име с това на баща ми с цел сензация! Второ и аз и всички негови близки сме озадачени как човек, който е подавал сигнали към прокуратурата за извършена престъпна дейност от трети лица, е задържан именно за това? Искрено се надявам, че прокуратурата ще вложи същото усърдие в разследването на хората и обстоятелствата, посочени в сигналите от баща ми, за да се разбере обективната истина.

От моя страна и от страната на всички хора в града, които го познават и знаят, що за човек е, той има цялата подкрепа и уважение. Образован човек, изградил чисто и достойно име през годините, човек с позиция, характер, воля за живот и справедливост. И най-вече прекрасен баща! Силно се надявам истината за един невинен човек да се разбере в най-скоро време и тогава медиите отново така „шумно“ да я отразят.“

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)