тита

Тита се срина след ареста на баща си

09 март 2019

Поп сензацията Тита е на успокоителни. Гласовитата тийнейджърка, която в момента се изявява в култовото шоу за имитации „Като две капки вода“ изживява тежко новината за ареста на баща си.

Припомняме ви, че над 10 души бяха задържани при специализирана акция на прокуратурата в София и в Силистра. Сред тях е и бащата на Тита, който е директор на осигурителния институт в Силистра. Тече разследване за източване на НОИ посредством схема, свързана с издаване на фалшиви данни за трудов стаж.

„Занимавали са се с изработка на неистински документи за трудов стаж, примерно в мина, без ти да си работил там, хората се пенсионират като миньори, получават максимум пенсия. Задържа дебитната карта, по която се получава пенсията, докато не си изтегли представител на групата 10 000 лв., колкото струва услугата, да я наречем по този начин, отложено плащане. Значи ако получаваш 500, всеки може да сметне колко време да седи тази карта. Тези пари не отиват в хора, които наистина са работили, в хора които наистина са инвалиди“, това заяви заместник-главният прокурор Иван Гешев и добави, че в момента се извършва обиск в жилището на бащата на Тита.

„Потърпевша е държавата. Всички български граждани са потърпевши, защото се източва бюджета на НОИ“, допълни още той.

По думите му желаещите да получат максимална пенсия, получавали за целта фалшиви документи. Това им струвало 10 000 лв., като, за да се гарантира плащането, членовете на престъпната група прибирали при себе си дебитните карти на новите пенсионери и ги връщали след натрупване на дължимото.

В момента Тита е много притеснена за баща си, заради което се наложило доктор да ѝ предпише успокоителни. И въпреки че хич не ѝ е до усмивки и добро настроение, в понеделник ще видим певицата в поредната ѝ звездна имитация на сцената на „Като две капки вода“, пише Блиц.

Снимка: Youtube,com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)